CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Thursday, 26 March 2009

hepi kid...


Lots of things happening these days... :)

CR Revolution a inceput in forta weekendul trecut cu CR University cu niste super companii, super sesiuni si desigur un super OC :D (Rox, Cristi, Andreea, Stefan, Mihai and of course meeee :D), am continuat pe aceeasi linie cu 2 zile pliiiiiiine de interviuri cu oameni... OMG!!! unul si unul... toti cu super back ground-uri, super motivati si interesati de CSR... si inca o zi de interviuri, dupa care o sa inceapa partea cea mai grea, dupa parerea mea... sa alegem doar 25 din toti oamenii super misto care ni s-au perindat prin fata ochilor de doua zile incoace. It's gonna be tough, but we're gonna do just great, of that I'm sure. :)

this... along with the fact that I was given the opportunity to be an Induction Driver. I'm such a happy kid. :D O sa am omuletii mei pe care timp de trei saptamani ii voi ghida in primii pasi pe care ii vor face in LC. Sper sa ii pot motiva si sa ii fac sa prinda the AIESEC spirit, pentru ca merita. :D Been there, done that thanks to my dear dear Tyna. I am soooooooooo excited!!!

Well... in continuare e un scurt articol pe care Mihai (OC Communication) l-a scris si care a aparut si in ziar. :) Told ya... we're so damn good. :D

Vineri, 20 martie 2009, a avut loc evenimentul de deschidere al CR University, cea de-a doua parte din proiectul de responsabilitate sociala corporativa initiat de AIESEC Cluj-Napoca, CR (R)evolution. In aceasta prima zi de conferinta le-au vorbit studentilor Prenume Comanesco, profesor universitar la facultatea de studii europene, si Georgeta Bora si Mihaela Alionte, reprezentate ale Royal Bank of Scotland. In prima parte a zilei, discutiile conduse de domnul Comanesco s-au axat pe o privire de ansamblu asupra conceptului de responsabilitate corporativa (CR) si modul in care interactioneaza toti cei implicati, companii, ONG-uri, statul si societatea civila. Primul punct pe agenda discutiei a fost “bunul” simt, definit ca fiind modul normal si rational in care ar trebui sa se faca un lucru si diferentele care apar atunci cand este implicata nevoia de profit. Cel de-al doilea punct din cadrul discutiei a fost etica in afaceri, ca un mod responsabil de a actiona si de a lua decizii care ar putea afecta societatea. A treia parte a facut referire la cei care ar trebui sa actioneze pentru a stopa practicile neortodoxe ale companiilor, persoanele, insititutiile si organizatiile capabile sa schimbe situatia existenta. In final, au fost stabiliti beneficiarii directi ai proiectelor de CSR, beneficiari printre care se numara si firmele, fapt ce a evidentiat rolul pe care CSR-ul il poate avea in dezvoltarea unei companii si interesul pe care acestea ar trebui sa il aiba in promovarea lui. In a doua parte a zilei au continuat discutia Georgeta Bora si Mihaela Alionte, responsabile cu implementarea politicilor de CSR in cadrul Royal Bank of Scotland(RBS). Prezentarea a inceput cu un scurt chestionar ce avea ca scop prezentarea problemelor sociale, economice, educationale sau de mediu cu care se confrunta societatea umana in momentul de fata. Apoi, discutia a fost concentrata pe societatea romaneasca si situatia prezenta din Romania.

kid out.

p.s - flash mob!!! unde??? well... check this out:

Dupa cum am promis la seminar, revin cu informatii despre "Flash Mob" sau "Freeze" care dupa cum se poate citi si din subject va fi Vineri 27 martie de la 19:15 la Iulius Mall. Sarcina este ca dupa ce se opreste fantana, sa stai nemiscat 1-2 minute pana la semnalul sonor (fluier, etc.) ATENTIE! Aceasta informatie NU am gasit-o inca in nici un ziar online, am primit-o si eu pe un alt grup de discutii si nu stiu precis cine organizeaza eventul dar CrED ca Iulius Mall-ul (asa ar fi logic) si prin comunicare INTRApersonala :D am ajuns la concluzia ca e NORMAL sa nu fie in ziare etc. informatia deorece exact asta e si "farmecul" -> sa surprinzi lumea.. (parerea mea)

7 comments:

umbre said...

so aiesec got to you eventualy :))

Happy for ya kiddo, have fun with it
>:D<

OubliNoir said...

though, i'm not bran washed. :D

umbre said...

ask a mad man if he`s mad and he`ll tell you he`s sane:D


Till further notice and future meetings :* >:D< :*

dana said...

heeeeeeeei... tu faci pe smecherul cu mine. :))

umbre said...

weeeeeell..there is tgat posibility :D

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Campionat Spania said...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Campionat Spania
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc